Maatregelen coronavirus

In verband met het coronavirus zijn de locaties van Urban Skillsz tot in ieder geval 6 april 2020 gesloten. De zorg gaat echter op afstand door!

Deelnemers van het dagbestedingstraject ontvangen wekelijks thuisopdrachten, waar zij vanaf woensdag 18 maart dagelijks mee aan de slag kunnen. Verder zal er via Whatsapp videobellen contact onderhouden worden met deelnemers. De geplande evaluatie-gesprekken gaan niet door en zullen t.z.t. opnieuw ingepland worden. 

Jongeren die ambulante begeleiding ontvangen van Urban Skillsz zullen via Whatsapp videobellen in contact blijven met hun jeugdhulpveerlener.

Alle updates rondom het sluiten en openen van locaties, delen we op onze website. Telefonisch blijven wij bereikbaar op het telefoonnummer: 085-3030780
 

Stichting Urban Skillsz

Stichting Urban Skillsz is een zorg- en welzijnsorganisatie gericht op jeugdwerk, begeleiding, dagbesteding en werk. Urban Skillsz werkt met talentvolle jongeren in een kwetsbare omgeving en/of situatie. Dit gebeurt vanuit de overtuiging dat iedereen (ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht of geaardheid) talenten en ambities heeft.

Door gebruik te maken van bewezen interventies en diverse muzisch agogische activiteiten worden jongeren geïnspireerd en uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Hierbij wordt er zoveel mogelijk aangesloten bij de belevingswereld van jongeren, maar wordt hen ook geleerd om te schakelen tussen de burgercultuur en de straatcultuur. Uitgangspunt is om te kijken naar wat de jongere wél kan.

lees verder