Werken bij Urban Skillsz

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Werken bij Urban Skillsz

Wil jij ook bijdragen aan een het positief opgroeien van jongeren? Bekijk onze vacatures.

Openstaande vacatures: (update 03-10-2023)


Alle ondersteunende werkzaamheden hebben wij uitgebesteed aan Skillsz4Youth Servicebureau. Klik HIER voor de vacatures bij het Servicebureau.....
 
Stage en/of afstuderen
Wij hebben altijd ruimte voor studenten met een ondernemende en initiatiefrijke instelling die van aanpakken weten. Ben jij op zoek naar een stageplaats of ga je binnenkort afstuderen. Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hebben namelijk altijd ruimte voor studenten met een ondernemende en initiatiefrijke instelling die van aanpakken weten. 

Stichting Urban Skillsz geeft zichzelf een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit betekent dat wij oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Jaarlijks stellen wij stageplaatsen beschikbaar voor jongeren uit Rotterdam die een MBO of HBO opleiding volgen in de richtingen social work, sport, admininistratie of facilitair. Onze stageplaatsen dragen zo bij aan de talentontwikkeling van jongeren en het voorkomen van schooluitval. Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en onderdeel van een Leerwerkgemeenschap (LWG) van de Hogeschool Rotterdam.

Openstaande stage vacatures: (update 14-08-2023)  
Medewerkers aan het woord