Werken bij Urban Skillsz

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Werken bij Urban Skillsz

Openstaande vacatures


Open sollicitatie
Geen passende vacature gevonden, maar zie jij wel een goede mogelijkheid om jouw skillsz bij ons in te zetten? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Urban Skilsz stelt het nemen van initiatief zeer op prijs. Heb je op dit moment geen passende vacature gevonden, maar ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Stichting Urban Skillsz? Dan kan je ons altijd een open sollicitatie sturen via PenO@skillsz4youth.com. Geef altijd duidelijk aan naar welke werkzaamheden je belangstelling uitgaat en je krijgt van ons een passende reactie. Ook kunnen we gegevens in portefeuille houden en je benaderen op het moment dat wij wel een passende vacature hebben. Uiteraard behandelen we je gegevens vertrouwelijk. 

Stage en/of afstuderen
Wij hebben altijd ruimte voor studenten met een ondernemende en initiatiefrijke instelling die van aanpakken weten. Ben jij op zoek naar een stageplaats of ga je binnenkort afstuderen. Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hebben namelijk altijd ruimte voor studenten met een ondernemende en initiatiefrijke instelling die van aanpakken weten. 

Stichting Urban Skillsz geeft zichzelf een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit betekent dat wij oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Jaarlijks stellen wij stageplaatsen beschikbaar voor jongeren uit Rotterdam die een MBO of HBO opleiding volgen in de richtingen social work, sport, admininistratie of facilitair. Onze stageplaatsen dragen zo bij aan de talentontwikkeling van jongeren en het voorkomen van schooluitval. Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en onderdeel van een Leerwerkgemeenschap (LWG) van de Hogeschool Rotterdam.

Ben jij enthousiast en leergierig? Lijkt het jouw een uitdaging om bij Stichting Urban Skillsz stage te lopen? Mail dan jouw CV met sollicitatiebrief naar PenO@skillsz4youth.com.