Stage bij Urban Skillsz

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Stage bij Urban Skillsz

Stage en/of afstuderen

Wij hebben altijd ruimte voor studenten met een ondernemende en initiatiefrijke instelling die van aanpakken weten. Ben jij op zoek naar een stageplaats of ga je binnenkort afstuderen. Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hebben namelijk altijd ruimte voor studenten met een ondernemende en initiatiefrijke instelling die van aanpakken weten. 

Stichting Urban Skillsz geeft zichzelf een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit betekent dat wij oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Jaarlijks stellen wij stageplaatsen beschikbaar voor jongeren uit Rotterdam die een MBO of HBO opleiding volgen in de richtingen social work, sport, admininistratie of facilitair. Onze stageplaatsen dragen zo bij aan de talentontwikkeling van jongeren en het voorkomen van schooluitval. Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en onderdeel van een Leerwerkgemeenschap (LWG) van de Hogeschool Rotterdam.

Erkenningen voor de MBO opleidingen: Bewegingsagoog (25911), Begeleider maatschappelijke zorg (25780), Helpende Zorg en Welzijn (25498), Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg (25779) en Sociaal werker (25615).

Let op: wij hebben geen stageplekken meer voor februari t/m juni 2024. Solliciteer alleen als je een stageplek zoekt vanaf september 2024!
Openstaande stage vacatures: (update 16-05-2024)


Stage vacatures:

 Vermeld in je motivatiebrief welke opleiding je volgt, in welk leerjaar je zit en wat je stagedagen zijn.

LWG JOZ en Urban Skillsz


Dit leerwerkgemeenschap bestaat uit twee organisaties die zich richten op de doelgroep jeugd. Zij doen dit verschillend qua benadering, werkaanpak en methodieken. Het gemeenschappelijke van deze organisaties is dat ze allen werken voor de jeugd met minder kansen; verhoogd risico op (school)uitval of ernstigere problematiek. Dit zijn Jongerenwerk op Zuid (JOZ) en Stichting Urban Skillsz. De organisaties bieden leerwerkervaringsplaatsen (oftewel stages) aan voor hbo studenten die kiezen voor de Social Work opleiding aan de Hogeschool Rotterdam. De professionals van deze organisaties, de docenten/coaches van de Hogeschool en de studenten vormen gezamenlijk Leerwerkgemeenschap JOZ en Urban Skillsz. Dé plaats waar praktijk en onderwijs elkaar ontmoeten; waar sprake is van gezamenlijk leren (voor alle leden van de LWG) en kennisuitwisseling en kennisinnovatie. Deelnemende studenten zijn medebepalend voor de inhoud en werkwijze van deze LWG.


Voor schooljaar 2024/2025 hebben wij de volgende LWG plekken beschikbaar voor 3e jaars studenten: