Officiële opening Skillszhouse Delfshaven

  • Home
  • Nieuws
  • Officiële opening Skillszhouse Delfshaven
Op donderdag 20 juni openen wij officieel de deuren van onze derde vestiging. Hierdoor worden nog meer jongeren op professionele wijze begeleid om hun skillsz te ontwikkelen, succeservaringen op te doen en na het Back2Next dagbestedingstraject door te stromen naar werk of onderwijs.

Het Skillszhouse is een jongerencentrum waar jongeren overdag een dagbestedingstraject kunnen volgen. In de middag- en avonduren heeft het centrum een buurtfunctie waar jongeren niet alleen kunnen chillen, maar zich ook verder kunnen ontwikkelen. Zo kunnen jongeren er terecht voor sportieve, muzikale en toekomstgerichte activiteiten.

Het unieke aan de nieuwe locatie is dat naast Urban Skillsz ook Zadkine Startcollege vanaf komend schooljaar in Skillszhouse Delfshaven is gevestigd. Na het Back2Next dagbestedingstraject worden jongeren in de kleinschalige en vertrouwde omgeving van Urban Skillsz stap voor stap begeleid naar een mbo niveau 1 opleiding. Na ongeveer een half jaar wordt het laatste deel van de opleiding op de locatie van Zadkine Startcollege uitgevoerd met het doel een mbo niveau 1 diploma te behalen. Meer weten over deze kans voor jongeren? Kom dan naar de opening waar alles wordt verteld over deze unieke samenwerking van het mbo dat inhouse gaat bij een jongerencentrum!

Om alle kinderen en jongeren in Rotterdam mee te laten doen met sport, cultuur en op school kunnen het Jeugdfonds SportJeugdfonds Cultuur en Meedoen in Rotterdam ondersteuning bieden. Dit kan zijn door de contributie te vergoeden voor sport- of cultuuractiviteiten, het verstrekken van een fiets of tweedehands computer of het vergoeden van een schoolreisje. In Skillszhouse Delfshaven kunnen ouders en jongeren terecht voor het indienen van een aanvraag.

Programma:
15.00 uur inloop
15.15 uur Ontvangst door Sherandel Rosa, directeur Urban Skillsz
15.30 uur Werkwijze samenwerking Urban Skilsz en Zadkine Startcollege
16.00 uur Feestelijke opening locatie
16.10 uur Mogelijkheid tot rondleiding en netwerken
16.30 uur Workshops en activiteiten

Praktische informatie:
Datum: donderdag 20 juni 2019
Tijd: 15.00 uur
Locatie: Skillszhouse Delfshaven
Rochussenstraat 355
3023 DJ  Rotterdam
In de omgeving is het betaald parkeren. De locatie is overigens perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Check 9292.nl voor de snelste route!

Aanmelden:
Benieuwd naar onze nieuwe locatie?
Kom langs en vier de feestelijke opening van de derde vestiging met ons mee! Meld je hieronder aan!